Evaluatie online Studieweek
Leerschool van Titus Brandsma

De gratis online Studieweek Mystiek over Titus Brandsma is afgelopen, maar nog niet voorbij. Honderden deelnemers bekeken in de week van 6 t/m 10 juli de online colleges. En rond de 40 mensen deden mee aan de livestream waar vragen van deelnemers werden beantwoord.

Nog tot eind augustus zijn de colleges online beschikbaar. Zo kunt u de colleges u in uw eigen tijd en in uw eigen tempo volgen. 

Laat ons weten wat u van deze eerste online Studieweek vond en vul het evaluatieformulier in. Het kost maar vijf minuten.

Tot volgend jaar.
> Evaluatieformulier Studieweek Mystiek 2020

Van A tot Z
Het alfabet van de liefde

Het Titus Brandsma Instituut gaat de uitdaging aan: directeur én filosoof Marc De Kesel start een ‘Alfabet van de Liefde’. Iedere twee á drie weken laat hij zich, in alfabetische volgorde, uitdagen door telkens één woord dat ons voor de geest komt wanneer we het over de liefde hebben. 

De A van Amor/Agape, de B van Blind, De C van Crux, de D van Dood, de E van Eros en de F van Fatum zijn reeds gepasseerd.
 
De H van Haat:
‘Als iemand naar Mij toekomt, die zijn vader en moeder, zijn vrouw en kinderen, zijn broers en zusters, ja zelfs zijn eigen leven niet haat, kan hij mijn leerling niet zijn.’ Lucas 14, 26   Jezus meent wat hij zegt.
> Lees verder de H van Haat