Home » Evenementen » Titus Brandsma: Spiritualiteit dichtbij in veertien teksten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Titus Brandsma: Spiritualiteit dichtbij in veertien teksten

15 juni 2018

Titus Brandsma: Spiritualiteit dichtbij in veertien teksten |
Boekpresentatie | Titus Brandsma Instituut | Vrijdag 15 juni 2018 | 10.00 – 18.30 uur | Stevenskerk Nijmegen

 

Op 15 juni 2018 presenteerde het Titus Brandsma Instituut de bundel ‘Titus Brandsma: Spiritualiteit dichtbij in veertien teksten.’, onder redactie van Anne-Marie Bos.

In dit boek zijn veertien teksten van de zaligverklaarde Titus Brandsma samengebracht. Vaak fragmenten van uitgebreidere geschriften, die zijn brede belangstelling laten zien.

Veertien wetenschappers is gevraagd om een van de teksten te lezen en daar een reflectie op te geven, ieder vanuit de eigen expertise. Ze werpen een verrassend licht op deze teksten en op de veelzijdige wetenschapper die het Titus Brandsma Instituut nu al vijftig jaar inspireert.

Met bijdragen van Marinus van den Berg, Inigo Bocken, Anne-Marie Bos, Charles Caspers, Corjo Jansen, Marc de Kesel, Ad de Keyzer, Fernando Millán Romeral, Peter Nissen, Michael Plattig, Gerrit Steunebrink, Kees Waaijman, Huub Welzen, Theo van der Zee.

Het boek kost 24,50 EUR en is verkrijgbaar via de website van Adveniat: www.adveniat.nl/webwinkel/475/titus_brandsma_spiritualiteit_di

Gegevens

Datum:
15 juni 2018
Site:
http://www.titusbrandsmainstituut.nl/nl/?page_id=8903