Home » Actueel » Nieuws » Boekpresentatie Liefdesgeboden van Thomas Quartier 9 oktober 2019

Boekpresentatie Liefdesgeboden van Thomas Quartier 9 oktober 2019

Thomas Quartier schreef een nieuw boek: Liefdesgeboden. Op woensdag 9 oktober presenteert hij zijn boek in Het Nieuwe Dijkhuis, Burgemeester van Nispenstraat 19-21 Doetinchem. Dan vertelt hij graag over zijn liefdesgeboden en zal hij enkele songs uit zijn boek zelf ten gehore brengen. De zaal opent om 19.15 uur. De presentatie begint om 20.00 uur. Tickets kosten 7 euro (ex. 1,20 euro servicekosten). Op de avond zelf kosten de kaartjes 10 euro.
> Aanmelden bij Het Nieuwe Dijkhuis (niet bij het TBI)

Liefde is geen verbod maar een gebod
Mag je als monnik van liefdesliederen houden? Hoe kan christelijke spiritualiteit je liefde verrijken? Veel mensen denken bij liefde en religie vooral aan strenge regels, maar de ervaring spreekt een andere taal: in het klooster van je leven mag je niet alleen liefhebben, nee, je moet! Liefde is geen verbod maar een gebod.

Wie spiritualiteit zoekt, moet zijn gevoelens heiligen. Dat geldt voor negatieve emoties wanneer dingen niet goed gaan, maar zeker ook voor liefde wanneer je van andere mensen houdt. Dit boek nodigt de lezer uit om vanuit oude en nieuwe bronnen op zoek te gaan naar geboden voor heilige liefde. Een positief signaal in een vaak liefdeloze realiteit van kerk en wereld.

Boekpresentatie Liefdesgeboden
Op woensdag 9 oktober presenteert Thomas Quartier zijn boek in Het Nieuwe Dijkhuis, Burgemeester van Nispenstraat 19-21 Doetinchem. Dan vertelt hij over zijn liefdesgeboden en zal hij enkele songs uit zijn boek zelf ten gehore brengen. De zaal opent om 19.15 uur. De presentatie begint om 20.00 uur. Tickets kosten 7 euro (ex. 1,20 euro servicekosten). Op de avond zelf kosten de kaartjes 10 euro.
> Aanmelden bij Het Nieuwe Dijkhuis (niet bij het TBI)

Het boek telt 160 pagina’s en tien liefdesgeboden en kost € 17,90.
> Liefdesgeboden aanschaffen

In de media
> Lees het uitgebreide artikel over Liefdesgeboden in Trouw van 1 oktober 2019
> Lees het interview dat Thomas gaf aan de Gelderlander