Home » Actueel » Nieuws » Symposium Mystiek en Maatschappij

Symposium Mystiek en Maatschappij

Op zaterdag 23 maart 2019 is er in Utrecht een symposium over Mystiek en Maatschappij. Een dag van inspiratie, aandacht en ontmoeting.

Geraakt  worden door het Wezenlijke, de kern van alle dingen, verandert jou en je hele leven. Je raakt niet minder betrokken bij je medemensen maar juist méér – op andere wijze.  Etty Hillesum, Thich Nhat Hanh,  Desmond Tutu… zomaar voorbeelden van mensen die door ‘God’ zijn geraakt – en door de mens bewogen.

De symposiumdag is een kans om inspiratie op te doen en verwante mensen te ontmoeten. Sprekers, workshopleiders en deelnemers zijn uit uiteenlopende spirituele achtergronden.

Programma
‘s Ochtends zijn er vier korte presentaties vanuit verschillende spirituele achtergronden, afgewisseld met muzikaal meditatieve momenten.

In de middagpauze is er een informatiemarkt.

’s Middags vinden twee workshoprondes van een uur plaats, waarin het thema van de dag wordt uitgediept.  Er zijn vormen van nader contact met de inleiders; meditatie; zingen; meditatief dansen; en andere inhoudelijke verdieping.

Plaats
Jacobikerk (Utrecht). Middagworkshops tevens in Kargadoo. Voor studenten en mensen met een minimuminkomen is korting mogelijk.
– richt uw aanvraag aan de penningmeester Jan de Gelder
– na beantwoording zijn uw deelnamekosten € 30,-.

Kosten
€ 85 indien aanmelding vanaf 26 januari 2019

Aanmelden
Aanmelden via de website van de organisator van het symposium, de Dutch Foundation For Mysticism.