Home » Over ons » Medewerkers » Joke Voorhans

Joke Voorhans

Contact

Joke Voorhans is ervan overtuigd dat door verbinding en ontmoeting spiritualiteit een plaats kan krijgen in het maatschappelijke domein en gaat graag in gesprek als sparringpartner rond verschillende spirituele thema’s.

Ze zet zich in op het gebied van pr en social media voor levensbeschouwelijke en zingevende organisaties. Ze zit o.a. in de pr commissie van het Titus Brandsma Instituut en onderhoudt de social media accounts. Zo zorgt ze ervoor dat het Titus Brandsma Instituut goed zichtbaar is op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Ze verzorgt ook de social media accounts van het (Dominicanen) Klooster Huissen en het tijdschrift Speling. Ze is betrokken bij de redactie van Signalen voor Spiritualiteit (TBM). Daarnaast is zij actief in Nijmegen en omstreken als het gaat om reliwerk in de volle breedte.

Joke volgde de opleiding Maatschappelijke Spiritualiteit aan het Titus Brandsma Instituut. Een prachtige opleiding, aldus Joke. Haar specifieke belangstelling gaat uit naar ‘beeld als gids’ in het gesprek over spiritualiteit.

J. Voorhans (Joke)
Vrijwilliger social media
jokevoorhans@hotmail.com
Telefoon 024 360 24 21