Home » Over ons » Medewerkers » Henk Rutten

Henk Rutten

Contact

Henk Rutten is van huis uit theoloog. Hij studeerde Spiritualiteit met als bijvakken Oosters christendom en Godsdienstgeschiedenis aan de KU (tegenwoordig: RU) in Nijmegen. Na zijn studie ging hij bij het Titus Brandsma Instituut aan de slag als bibliothecaris. In de loop der jaren is de TBI bibliotheek ondergebracht in de Universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit. Ook worden steeds meer boeken en publicaties gedigitaliseerd en is er via Open Access veel relevant materiaal beschikbaar.

Door de jaren heen ontwikkelde Henk zich als veelzijdig medewerker. Hij stond aan de wieg van de TBI website, weet alles van computers en zorgt er jaarlijks voor dat alle publicaties van de TBI wetenschappers volledig en correct worden ingevoerd in Metis. Ook verzorgt Henk jaarlijks de book notices voor het tijdschrift Studies in Spirituality.

Daarnaast levert Henk voor het jaarverslag alle praktische informatie aan, zoals de TBI publicaties van een jaar, projectbeschrijvingen van alle lopende projecten, TBI bijdragen aan congressen en de (neven)functies van de medewerkers. Henk ondersteunt ook bij het maken en ontsluiten van onderwijsmateriaal. Hij helpt bij de opmaak van readers en zorgt dat de informatie digitaal beschikbaar is voor studenten.

H. L. G. Rutten (Henk)
Informatieverwerking
Henk.Rutten@titusbrandsmainstituut.nl
Kamernummer 12.25
Telefoon 024 361 18 03