Home » Mystieke Salon

Mystieke Salon

Titus Brandsma Instituut is in maart 2021 gestart met een unieke reeks van vier online Mystieke Salons. Via Zoom presenteren we een aantal ‘salongesprekken’ met bekende en minder bekende auteurs die recentelijk over mystiek en spiritualiteit hebben geschreven. TBI-medewerkers Marc De Kesel en Herman Westerink nemen de rol van gastheer op zich.

Mystieke salon met Marc De Kesel over zijn boek Ik, God & mezelf. Mystiek als deconstructie
Woensdag 23 juni is alweer de laatste (van de vier) Mystieke Salon. Herman Westerink gaat in gesprek met Marc De Kesel over zijn nieuwste boek Ik, God & mezelf. Mystiek als deconstructie. U kunt zich nog aanmelden voor de Mystieke Salon van 23 juni.

De Mystieke Salons starten om 20.00 uur en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis. Wel graag even aanmelden. 
Als u zich eerder voor alle vier de Salons heeft aangemeld, hoef u zich niet nogmaals aan te melden.

Van tevoren ontvangt u een mail met de Zoom-link toegestuurd.

PROGRAMMA

Woensdag 24 maart Frits de Lange over de mystiek van Simone Weil – reeds geweest
Woensdag 21 april       François Manga over Léopold Sédar Senghor (mystiek-kenner, literair auteur én van 1960 tot 1980 president van Senegal)- reeds geweest
Donderdag 27 mei Esther van de Vate over Maria Petyt- reeds geweest
Woensdag 23 juni Marc De Kesel over zijn nieuwste boek Ik, God & mezelf. Mystiek als deconstructie

De online Mystieke Salons duren een uur. Naast een tweegesprek tussen Marc of Herman en de gast zal er ruim de tijd worden genomen om vragen te beantwoorden en met deelnemers / toehoorders in gesprek te gaan.

Vanuit de organisatie is een moderator aanwezig, die eventuele vragen en opmerkingen die via de chat binnenkomen, terugkoppelt aan de sprekers. Ook is het dus mogelijk om persoonlijk een vraag te stellen na het tweegesprek.

 

 

 

 

  ManVrouwOverig

  Wilt u ook in de toekomst op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten en activiteiten, geef dan toestemming door 'ja' aan te vinken. Bij 'nee' houden we u alleen over deze activiteit op de hoogte.

  janee (verplicht)

   

  Ik meld mij aan voor de volgende lezing(en):

  Woensdag 23 juni 2021Marc De Kesel over zijn nieuwste boek Ik, God & mezelf. Mystiek als deconstructie