Home » Nogmaals digitaal aangeboden: Studieweek Mystiek 2021

Nogmaals digitaal aangeboden: Studieweek Mystiek 2021

Het was dit jaar (2021) de 40e keer dat de Studieweek Mystiek werd georganiseerd door het Titus Brandsma Instituut. De natuurmystiek van Thomas Merton (1915 – 1968) stond deze week centraal. 25 deelnemers mochten fysiek aanwezig zijn in de prachtige, sfeervolle kapel van het Berchmanianum in Nijmegen. Kick Bras wist vier dagen, en 16 colleges lang, te boeien. Kick is echt een Thomas Merton-kenner. Hij schreef het boek Een onuitsprekelijk paradijs. De groene spiritualiteit van Thomas Mertondat uitkwam op de laatste donderdag van de Studieweek. 

Op veler verzoek 
Op veler verzoek bieden we de Studieweek Mystiek 2021, live opgenomen in juli, nogmaals digitaal aan. Voor € 100,- euro krijgt u toegang tot de 16 afzonderlijke colleges. U ontvangt ook de digitale reader. Met vragen over de colleges kunt u contact opnemen met Kick Bras zelf: kickbras@hetnet.nl.

Geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in. U ontvangt dan een factuur van ons en na betaling ontvangt u een bericht met de toegang tot de online Studieweek Mystiek 2021 en de reader.

  Bestelformulier digitale colleges Studieweek Mystiek 2021

  ManVrouwAnders

   

  Ik bestel de digitale colleges van de studieweek Mystiek 2021:
  Digitale colleges à € 95,- en digitale reader à € 5,- (totaal € 100,-)

   

  Als u hieronder geen vinkje zet, kunt u uw bestelling niet verzenden!

   

  Wilt u ook in de toekomst op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten en activiteiten, geef dan toestemming door 'ja' aan te vinken. Bij 'nee' houden we u alleen over deze activiteit op de hoogte.

  janee (verplicht)

   

   

  ‘Ik wil het TBI en Kick Bras hartelijk bedanken voor deze mooie studieweek. Het was prima om online mee te maken en erg inspirerend’

   

   

     Klik op afbeelding om de Berne podcast met Kick Bras over het boek Onuitsprekelijk paradijs van Thomas Merton te beluisteren