Home » Onderwijs » School voor Spiritualiteit » Diploma-uitreikingen » Diploma-uitreiking 2015

Diploma-uitreiking 2015

Vrijdag 19 juni 2015 was het voor tien studenten van de opleiding Geestelijke Begeleiding een bijzondere dag; zij sloten hun studie met succes af en mochten hun welverdiende diploma in ontvangst nemen.

In korte (en soms wat langere) presentaties ontvouwden alle kandidaten hun persoonlijke en unieke weg die ze in de opleiding hadden afgelegd. Daarna was er voor iedere kandidaat een persoonlijk woordje van waardering voor hun inzet, hun persoonlijke en natuurlijk hun professionele ontwikkeling tijdens de opleiding. Tot slot mochten zij hun diploma in ontvangst nemen.

Vanuit de Protestantse Theologische Universiteit ontvingen Saskia Leene, Joke Baaij en Corinne Groenendijk hun diploma. Het Titus Brandsma Instituut reikte diploma’s uit aan Joke Leegwater, Greetje Feenstra, Frans Croonen, Anita Knipping, Paula Tielemans, Kitty Mul en Hadé Overdulve. Een aantal studenten hebben hun presentatie beschikbaar gesteld voor deze website. U vindt ze door op hun naam te klikken.

Na een lange, maar boeiende zit was het dan eindelijk tijd om onder het genot van een drankje de felicitaties in ontvangst te nemen.