Home » Onderwijs » School voor Spiritualiteit » Diploma-uitreikingen » Diploma-uitreikingen 2007

Diploma-uitreikingen 2007

Vrijdag 25 mei 2007 vond er iets bijzonders plaats. Zes diploma’s werden uitgereikt aan studenten van de opleiding Geestelijke Begeleiding. Dit alles vond plaats in het Titus Brandsma Memorial in Nijmegen. Het Titus Brandsma Instituut verzorgt al langer een opleiding Geestelijke Begeleiding, waaraan ook studenten vanuit de Hydepark opleiding deelnemen.

Rinie van Altena, Ditta de Beer, Everdien Hagen en Harrie Heijkens kregen hun diploma van het Titus Brandsma Instituut. Maas Beitler en Anett Dubois kregen hun diploma vanuit de Hydepark opleiding. Zij hielden allen een korte presentatie aan de hand van de volgende vragen:

1. Wat heb ik gedaan/onderzocht in mijn scriptie
2. Wat heb ik ervan geleerd
3. Wat betekent dat voor de praktijk van de GB

Hun presentaties vindt U door hieronder op hun naam te klikken:

Rinie AltenaDitta de BeerEverdien HagenHarrie HeijkensMaas Breitler – Annette Dubois

Diploma-uitreiking 25-05-2007

Klik op afbeelding voor vergroting

Op woensdag 24 oktober 2007 ontvingen de eerste studenten van de School voor Spiritualiteit van het Titus Brandsma Instituut hun certificaat.De studenten van de opleiding Spiritualiteit en Religieus Leven volgden het tweejarige opleidingstraject. De studenten vertelden zelf in korte presentaties wat de opleiding hen geboden heeft en voor hen betekend heeft. Dat waren indrukwekkende verhalen, die ervan getuigden dat de opleiding aan zijn doel van scholing én vorming in het religieus leven beantwoord heeft.

Drie eindpresentaties, gehouden tijdens de uitreiking der certificaten.

De volgende studenten ontvingen een certificaat: Mirjam Hoogenbosch, Sjef Arets, Toon Knippels, Kees Jongeneelen, Valsa Koreth, Greet van der Burg, Paula Tielemans, Esther van der Vate, Gerard Westendorp, Marianus Jehandut, Ton Bun, Lineke Dashorst.

Diploma-uitreiking 31-10-2007-2

Klik op afbeelding voor vergroting

Op woensdag 31 oktober 2007 ontvingen de eerste studenten van de opleiding Spiritualiteit en Pastoraat van de School voor Spiritualiteit van het Titus Brandsma Instituut hun certificaat. Zij volgden het tweejarige opleidingstraject. De studenten vertelden in korte presentaties wat de opleiding hen geboden heeft en voor hen betekend heeft. Dat waren indrukwekkende en soms ontroerende verhalen, die ervan getuigden dat de opleiding aan zijn doel van scholing én vorming voor het pastoraat beantwoord heeft.

Vier eindpresentaties, gehouden tijdens de uitreiking der certificaten.

De volgende studenten ontvingen een certificaat: Ingrid van der Aart, Ans Bosbaan, Theo van de Elzen, Frida Koopman, Peter Lammers, Maarten van der Sanden, Leon Teubner, Hélène Verbunt, Johan Wagemakers, George Zeegers.

Diploma-uitreiking 31-10-2007-1Klik op afbeelding voor vergroting