Home » Onderwijs » School voor Spiritualiteit » Diploma-uitreikingen » Diploma-uitreikingen 2012

Diploma-uitreikingen 2012

Vrijdag 25 september 2012 sloten enkele studenten van de opleiding Geestelijke Begeleiding hun studie op feestelijke wijze af.

Vanuit de Hydepark-opleiding werd een diploma uitgereikt aan:

– Corrie Bark-Bakker (titel scriptie: Innerlijke beelden op de geestelijke weg. Een praktisch onderzoek naar de betekenis van innerlijke beelden op het gaan van de geestelijke weg in het licht van de onderscheiding, hoe creatieve verbeelding behulpzaam kan zijn in de geestelijke begeleiding)

– Stephan Kurtzahn (titel scriptie: Geestelijke begeleiding als een beoogd mystagogisch omvormingsproces)

Joke van der Neut

Anco Tol

Remko Veldman (titel scriptie: Wat geestelijke begeleiding kan betekenen voor iemand die bevriend wil raken met zijn schaduw, de onbeminde zijde)

– Margriet van der Kooi (titel scriptie: Pelgrims en zwervers, een omvormingsmodel)

Vanuit Nijmegen ontvingen de volgende personen hun diploma:

– Juan van Eijk (titel scriptie: Door de heilige Geest geleid… tot de volheid van leven. Geestelijke begeleiding vanuit het perspectief dat de heilige Geest begeleidt)

– Peter Korver

De studenten hielden een presentatie waarin ze vertelden wat ze in hun scriptie onderzocht hadden. Elk van hen bleek een eigen, uniek traject te hebben afgelegd naar hun nieuwe identiteit als geestelijk begeleider. De korte inhoud van hun scriptie vindt u door op de naam van een student te klikken, als deze aanklikbaar is.

Diploma-uitreiking 25-09-2012-1

Diploma-uitreiking 25-09-2012-2jpgKlik op afbeeldingen voor vergroting