Home » Online boekpresentatie Thomas Quartiers nieuwste boek ‘Open einde van je verlangen’

Online boekpresentatie Thomas Quartiers nieuwste boek ‘Open einde van je verlangen’

Pinkstermaandag 1 juni gaat Leo Fijen vanuit de Abdijhoeve in Doetinchem in gesprek met Thomas Quartier naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwste boek: Open einde van je verlangen. Bidden met een hedendaagse monnik (Adveniat, 2020). De boekpresentatie zal vanaf 11.00 uur via een livestream op Youtube te bekijken en beluisteren zijn: bit.ly/PresentatieQuartier.

Hoe kun je bidden wanneer alle menselijke vanzelfsprekendheden en zekerheden op losse schroeven komen te staan?
Broeder Thomas schreef rond zijn Plechtige Professie in de Sint Willibrordsabdij, partner van het TBI, in het voorjaar van 2020 achtentwintig gebeden en beschouwingen. Het is door de pandemie een tijd van crisis – onderscheiding. Daarbij ontstaan geen gebeden in de klassieke zin. Eerder zijn het articulaties van een hedendaags monastiek leven, in het aangezicht van God. Niet dogmatisch, maar ook niet zweverig. Niet oubollig en ook niet modieus. Wie zo bidt, verandert zijn leven en daarmee ook de werkelijkheid. Wie het boek tot 5 juni besteld, krijgt een gesigneerd presentatie-exemplaar gestuurd: bit.ly/PresentatieQuartier.
Voor een opdracht mail aan: info@adveniat.nl

Quartier doet onderzoek op het gebied van spiritualiteit binnen het Titus Brandsma Instituut en is actief vanuit de religieuze achterban van het instituut.